Προσωρινό φρένο στις αλλεπάλληλες αποχωρήσεις ήρθε να βάλει ο Φώτης Σιακάρας μέσω δήλωσής του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Παράλληλα δηλώνει ανοιχτός σε οποιαδήποτε σοβαρή διάδοχη κατάσταση παρουσιαστεί, περιμένοντας τις προτάσεις του ερασιτέχνη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
 «Οι εξελίξεις που έχουν σημάνει από την προηγούμενη εβδομάδα και η παρακείμενη αποχώρηση της κεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιωνικού, οδήγησαν σε αναγκαστική παραίτηση σύσσωμου του Συμβουλίου. Οφείλω και είναι χρέος μου, στις παρούσες πολύ δύσκολες συγκυρίες, να μην πηδήξω από το καράβι και να δηλώσω το «παρών» μου. Άλλωστε, αυτό έχω κάνει εδώ και 5 χρόνια υπηρετώντας με όλη μου την δύναμη τον σύλλογο αυτό. Στις συναντήσεις με τους φιλάθλους, στη Γενική Συνέλευση αλλά και όπου χρειαστεί θα παρευρεθώ και θα δώσω όποιες εξηγήσεις απαιτούνται στην εκάστοτε περίσταση.

Τόσο την Κυριακή με το Κερατσίνι όσο και την Τετάρτη με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, στους δυο αυτούς κομβικούς αγώνες θα είμαι δίπλα στην ομάδα, ενώ είναι και επιτακτική ανάγκη να βρίσκεται δίπλα και ο κόσμος, όπως δηλαδή διαρκώς έχει κάνει και θα κάνει, ειδικά τις κρίσιμες στιγμές. Ο ΙΩΝΙΚΟΣ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν πρόκειται να πεθάνει τόσο εύκολα όσο κάποιοι πίστευαν ή εξακολουθούν να πιστεύουν. Από αύριο κιόλας η ομάδα συνεχίζει να κάνει το έργο της, και οι ποδοσφαιριστές επανέρχονται κανονικά στις προπονήσεις.

Στους δύο επόμενους αγώνες, θα είμαι δίπλα στον Ιωνικό όπως μπορώ πια, και αναμένω τις όποιες προτάσεις έχει να παρουσιάσει η πλευρά του Ερασιτέχνη.

Με σεβασμό Σιακάρας Φώτης».
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: