Για μια εξαιρετικά δύσκολη μεταγραφική περίπτωση κινείται ο Ιωνικός που αν προχωρήσει θα αποτελέσει μεταγραφικό... σεισμό στο Ελληνικό μπάσκετ.

Ο Βαγγέλης Τσάπας βρίσκεται τις τελευταίες μέρες σε επαφές με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη προσπαθώντας να ντύσει τον καταξιωμένο σέντερ στα κυανόλευκα. Ο ισχυρός άνδρας των μπλε είναι διατεθειμένος να προσφέρει γη και ύδωρ στον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της Αεκ και στην προσπάθεια του αυτή αρωγός βρίσκεται ο όμιλος Affidea, που αποτελεί από φετος τον μέγα χορηγό, και ισχυρό σύμμαχο, των Νικαιωτών.

Η περίπτωση αυτή όπως αντιλαμβάνεται εύκολα ο καθένας έχεις πολλές δυσκολίες με τον παίκτη να έχει αξιόλογες προτάσεις στα χέρια του ακόμα και από ομάδα του εξωτερικού που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα.

Σε κάθε περίπτωση, και αν οι επαφές ευδοκιμήσουν τελικώς, θα μιλάμε για την απόλυτη μεταγραφή της χρονιάς που θα σκορπίσει θύελλα ενθουσιασμού στους φιλάθλους της ομάδας και θα μετατρέψει τον Ιωνικό σε ακόμα μεγαλύτερο πόλο έλξης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται ο διεθνής σέντερ να βρεθεί το Σάββατο στο κλειστό του Πλάτωνα να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Ιωνικου με τον Κόροιβο.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: