Σε δραστικές κινήσεις φαίνεται πως προχώρησε ο ισχυρός άνδρας του Ιωνικού, Βαγγελής Τσάπας, καθώς όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, παρελθόν αποτελεί ο προπονητής Μάριος Γούναρης και ο τεχνικός διευθυντής Ντίνος Καλαμπάκος από τον Ιωνικό.
Παράλληλα παρελθόν αποτελεί και ο βοηθός προπονητή, Χρήστος Κουτσουμπάς.
Οι μέτριες (έως κακές) εμφανίσεις των κυανόλευκων στο πρωτάθλημα, κορυφώθηκαν μετά την ήττα στην Λάρισα και πλέον στο στρατόπεδο των Νικαιωτών βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού επιτελείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Ιωνικός Νικαίας – Affidea ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της Ανδρικής Ομάδας Μάριο Γούναρη,

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Μάριο Γούναρη για τις σημαντικές επιτυχίες στις οποίες οδήγησε την Ομάδα μας στην διάρκεια της διετούς συνεργασίας μας, με κορυφαία την κατάκτηση του περσινού Πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2. Ευχόμαστε σε ένα μέλος της ιστορίας του Συλλόγου και ένα καλό φίλο καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Παράλληλα, ολοκληρώνεται και η συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή Ντίνο Καλαμπάκο, καθώς και με τον βοηθό προπονητή Χρήστο Κουτσουμπά. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και ευχόμαστε τα καλύτερα στο επόμενο βήμα τους."
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: