Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν ΟΦ Ιεράπετρας και Ιωνικός στην Κρήτη. Οι Νικαιώτες σε αυτό το παιχνίδι κλήθηκαν να ξεπεράσουν το "σοκ" της προηγούμενης αγωνιστικής, με την ήττα στην Νεάπολη από την Παλαιόχωρα, και να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα λεπτά να κυριαρχούν του ΟΦΙ. Η υπεροχή τους αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ από τον συνήθη ύποπτο, Κουιρουκίδη, στο 15ο λεπτό της αναμέτρης. 

Ο Οφι ανέβασε την απόδοσή του ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο που δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες μπροστά στα καρέ του Κουρεπίνη. Μάλιστα στο 54ο λεπτό ο Κέβιν Χύσι ισοφάρισε, για λογαριασμό των κρητικών, με όμορφο σουτ. Η συνέχεια του αγώνα βρήκε τον Ιωνικό σε ρόλο αμυνόμενου και τους γηπεδούχους να πιέζουν για να πετύχουν το νικητήριο γκολ. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ καθώς ο Κουρεπίνης για ακόμα μία αγωνιστική είχε καθοριστική συμβολή στην αμυντική παρουσία του Ιωνικού.

Μάλιστα στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ιωνικός έχασες μοναδική ευκαιρία να "κλέψει" το τρίποντο όταν σε αντεπίθεση ο Σάμιος βρέθηκε τετ α τετ με τον Πρίφτη που γλίτωσε τον ΟΦΙ από τα χειρότερα.


Διαιτητές: Κρασαγάκης, Ελευθεράκης, Δρακουλάκης, του συνδέσμου Ηρακλείου

ΟΦΙ (Μάγγος):
Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Μηνάς(86΄ Πιθαρούλης), Μίγγας, Τζελέπης, Πότσι, Μούτσα, Χύσι(68΄ Κορέτας), Τοπούζης, Παπαδόπουλος, Μαρτσάκης(75΄Γιουκούδης)

Ιωνικός (Αρναούτης): Κουρεπίνης, Πατσατζόγλου, Δημακάκος, Πογοσιάν, Ματζώρος, Γκοτσούλιας(95΄ Καρυτινός), Ατματζίδης, Θέος(63΄Σάμιος), Καλλέργης(87΄Καρέλης), Ντάλλας(61΄ Πλάκας), Κουϊρουκίδης


Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:
ΟΦΙ-Ιωνικός 1-1
Προοδευτική-ΑΕ Νεάπολης 1-0
ΠΟΑ-Επισκοπή 1-1
Ατρόμητος Π.-Παλαιόχωρα 1-4
ΣΥΝΚΑ-Εθνικός 1-0
Γιούχτας-Αμπελακιακός 3-1
Ρεπό: Κερατσίνι

Βαθμολογία:
ΟΦΙ 4-3-0 15
Γιούχτας 4-1-1 13
Εθνικός Πειραιώς 4-1-1 13
Κερατσίνι 3-2-1 11
Επισκοπή 3-1-2 10
ΠΟΑ 2-3-1 9
Ιωνικός Νικαίας 2-2-3 8
ΣΥΝΚΑ Χανίων 2-2-2 8
Προοδευτική 2-1-4 7
Παλαιόχωρα 2-1-4 7
Αμπελακιακός 2-1-3 7
ΑΕ Νεάπολης 1-1-5 4
Ατρομητος Πειραιά 1-1-5 4 

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
ΠΟΑ- Ατρομητος Πειραιά
Παλαιόχωρα- ΟΦΙ
Επισκοπή- ΣΥΝΚΑ Χανίων
Ιωνικός Νικαίας- Προοδευτική
Εθνικός Πειραιώς- Γιούχτας
Αμπελακιακός- Κερατσίνι
Ρεπό ΑΕ Νεάπολης
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: