Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του Ιωνικού Νικαίας απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας μίλησε αμέσως μετά το παιχνίδι στο ionikosnews.gr για τα όσα έλαβαν χώρα στον Πλάτωνα, το τι μέλει γενέσθαι αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Rangers.
Για την επικράτηση και τον τρόπο που ήρθε επί του Κοροίβου: «Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, είχαμε κάποιες αλλαγές, ήρθε νέος προπονητής και νομίζω αντιδράσαμε καλά και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο».
Για τις εμφανίσεις μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα: «Όλοι οι παίκτες που είναι εδώ έχουν αποδείξει τι αξίας παίκτες είναι, έχουν προσωπικότητες, έδειξαν αντίδραση και αυτό μετράει πάρα πολύ».
Για την ολοένα και μεγαλύτερη ατομική του συνεισφορά στην ομάδα: «Νοιώθω καλά αυτή τη στιγμή και ψυχολογικά αλλά και σαν φυσική κατάσταση. Βρίσκω τα πατήματά μου και νομίζω φαίνεται».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν: «Έρχεται ένας μήνας φωτιά. Νομίζω ο πιο σημαντικός μήνας μέχρι τώρα που μιλάμε. Έχουμε ένα κενό να δουλέψουμε όσο πρέπει και να πάμε προσηλωμένοι για το στόχο που έχουμε βάλει από την αρχή της χρονιάς».
Για την παρουσία του κόσμου της Ομάδας: «Η συμπαράσταση του κόσμου φάνηκε από την αρχή, δηλαδή πριν βγούμε για το ζέσταμα είχε μαζευτεί κόσμος. Σήμερα νομίζω ότι ήρθε κόσμος πέρα από κάθε άλλη φορά, όσο είμαι εγώ εδώ. Φανταστική ατμόσφαιρα κάτι που θέλουμε να υπάρχει σε κάθε παιχνίδι.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: