Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Ιωνικός παρουσιάστηκε απογοητευτικός στο δημιουργικό κομμάτι με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 με τον Αμπελακιακό. Σε αυτό το αποτέλεσμα συνετέλεσε ωστόσο και ο διαιτητής του αγώνα, κ. Νικολάου του συνδέσμου Αθηνών, καθώς αρνήθηκε πέναλτι στους Νικαιώτες σε μαρκάρισμα των φιλοξενούμενων στον Γκοτσούλια.

Αξίζει να σημειωθεί πως αποβλήθηκε, με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο, ο Θέος ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα κατάφερε να ξεχωρίσει από την γενική μέτρια εικόνα του Ιωνικού.

Στο τέλος του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να γίνεται αποδέκτης αποδοκιμασιών, και να αποχωρεί τρέχοντας από τον αγωνιστικό χώρο. Το φύλλο αγώνα είναι επιβαρυντικό για τον Ιωνικό όπου αναμένεται να κληθεί σε απολογία.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Πατσατζόγλου, Δημακάκος, Παντελίδης, Ματζώρος, Γκοτσούλιας, Ατματσίδης (63' Σάμιος), Θέος, Καλλέργης (81' Πλάκας), Ντάλλας (52' Πογοσιάν), Κουιρουκίδης.

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ (Τάκης Αγγελάκης): Καρνέζης, Χαλούλος (78' λ. τρ. Φ. Ζώτο), Λιάτος, Καμπούρης, Μαούνης, Μπούτσης, Σγούρδας, Κοφσανίδης, Σαρηγιάννης (66' Λίτσι), Ράπτης (68' Σταφσουλάι), Λέκκας (81' Κομπόγιωργας).
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: