Ο Δημήτρης Κομποδιέτας μίλησε στο ionikosnews.gr αμέσως μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Ιπποκράτη Κω, σχολιάζοντας το παιχνίδι, τη δύσκολη συνέχεια που έπεται αλλά και τον κόσμο που ήρθε στον «Πλάτωνα» αν και το παιχνίδι έλαβε χώρα στη 1 το μεσημέρι.

Για το παιχνίδι και την επιβλητική νίκη: «Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς. Έπρεπε να κερδίσουμε με εμφατικό τρόπο γιατί είχε πληγωθεί ο εγωισμός από το παιχνίδι του κυπέλλου. Συνεχίζουμε. Το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, μέσα στην έδρα του Ηρακλή. Θα κάνουμε τα πάντα για να δικαιώσουμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ και τον ευχαριστούμε όπως και τους εαυτούς μας».

Για το αν περίμενε μια τόσο εύκολη επικράτηση: «Όταν η ομάδα βρίσκει ρυθμό από την άμυνα, καθώς στην επίθεση υπάρχει πολύ ταλέντο… Το κάναμε λοιπόν εμείς να δείχνει εύκολο γιατί ακολουθήσαμε με πλήρη πειθαρχία ότι είπαμε και όλα πήγαν καλά».

Για τη δύσκολη συνέχεια που έπεται: «Δεν μας φοβίζει τίποτα. Η ομάδα είναι πολύ δυνατή. Γι αυτόν το λόγο έχουμε έρθει εδώ για να κερδίζουμε όλους τους αγώνες. Ένα-ένα τα ματς και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό.

Για το ότι θα αγωνιστούν δίχως τους φιλάθλους της ομάδας με τον Ηρακλή: «Σίγουρα ο κόσμος μας δίνει πολύ μεγάλη δύναμη αλλά το ότι δεν θα είναι μαζί μας θα είναι ένας ακόμα λόγος για να παίξουμε για αυτούς σα να είναι δίπλα μας».

Για την καλή προσέλευση παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι έγινε αρκετά νωρίς: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμου που ήρθε σήμερα. Θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε καθώς ήρθαν να μας δουν σε μια πολύ δύσκολη ώρα και ελπίζω να το απόλαυσαν όλοι».

Share To:

Ionikos News

Post A Comment: