Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις όντας και επίσημα (όπως απεφάνθη ο ΑΣΕΑΔ) παίκτης του Ιωνικού Νικαίας, μετά το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Και αφού συστήθηκε στους φίλους της Ομάδας, σκοράροντας 20 πόντους και μαζεύοντας 7 rebounds σε 29 λεπτά, μίλησε στο Ionikosnews:

Για το παιχνίδι: Πολύ μεγάλη νίκη. Ο Διαγόρας είναι πολύ καλή ομάδα. Χάσαμε το προηγούμενο παιχνίδι στο Ιβανώφειο που ήταν σημαντικό. Έπρεπε να αντιδράσουμε. Τα καταφέραμε. Θα μπορούσαμε ίσως και με λίγο μεγαλύτερη διαφορά πόντων αλλά η νίκη είναι που με μετράει στο τέλος.
Για την εν τέλει συμμετοχή αρχής γενομένης από το εν λόγω παιχνίδι και την αδημονία του να αγωνιστεί: Συνεχίζουμε. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας. Είναι μεγάλο το πρωτάθλημα. Μείναμε πίσω με την προηγούμενη ήττα. Κάτω το κεφάλι, λοιπόν και πιστεύω ότι στο τέλος θα επιτευχθεί ο στόχος μας.
Σχετικά με την ενσωμάτωσή του στην Ομάδα: Μπορεί να ήταν το πρώτο μου παιχνίδι αλλά είμαι ήδη στην Ομάδα τρεις εβδομάδες. Έχω βρει τα πατήματά μου με τους συμπαίκτες μου οι οποίοι είναι πολύ καλοί συμπαίκτες και καλοί επαγγελματίες και αυτό το κάνει πιο εύκολο για μένα.
Για τον κόσμο και την παρουσία του σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι: Όταν ήρθα, δεν ήξερα. Ήξερα την ιστορία του Ιωνικού αλλά όχι τόσο καλά την παράμετρο του κόσμου. Έχει πολύ μεγάλη δυναμική και η Ομάδα αλλά και ο κόσμος της.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: