Ο Άγγελος Τσαγκαράκης, αμέσως μετά την εμφατική νίκη του Ιωνικού απέναντι στον Αμύντα μίλησε στο Ionikos News:

Για το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι και για τη χρονιά που κλείνει βρίσκοντας τον Ιωνικό στην κορυφή: Στο πρωτάθλημά μας δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Το κάναμε εύκολο γιατί παίξαμε πολύ σοβαρά. Τρέφαμε πολύ σεβασμό για τον Αμύντα και αν τον αφήναμε να παίξει το παιχνίδι του, θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε πολύ δυνατά και γι’ αυτό φάνηκε εύκολο. Δώσαμε ψυχή και πολλή ενέργεια. Τώρα, είμαστε όλοι πολύ κουρασμένοι και ευτυχώς έχουμε ρεπό. Κοιτάζουμε πλέον εμάς, να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να δίνουμε έμφαση σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προσεγγίζοντάς το ως τελικό, μέχρι να έρθει εδώ ο Ηρακλής όπου και θα δούμε τι θα έχει γίνει, μέχρι τότε.

Για το «απόθεμα» ενέργειας που αντικατοπτρίζεται στο σκορ κι ενώ έχουν προηγηθεί δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα: Νοιώθαμε ότι χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Ηρακλή και έπρεπε να αποδείξουμε ότι το ξεχάσαμε και ότι κοιτάμε μπροστά. Είμαι πολύ περήφανος για την καρδιά που βγάζει η Ομάδα μέσα στο παρκέ. Κι ο κόσμος. Ήρθε σήμερα και μας έδωσε και πάλι, πάρα πολύ ενέργεια.

Για το που θα περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων, εκμεταλλευόμενος το ρεπό: Θα πάω να επισκεφθώ τη μαμά, στη Γαλλία. Έχουμε 4 ημέρες ρεπό και μετά τα κεφάλια και πάλι μέσα.

Ένα μήνυμα ενόψει των εορτών: Καλές γιορτές! Σας εύχομαι ότι το καλύτερο με υγεία πάνω απ’ όλα! Να είστε ευτυχισμένοι εσείς και οι οικογένειές σας!
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: