Σπουδαίο διπλό για τον Ιωνικό μέσα στην Κρήτη, απέναντι στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, που δείχνει ψυχωμένος και ικανός για μεγάλα πράγματα.

Οι Νικαιώτες ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα δημιουργώντας φάσεις μπροστά στην εστία του Βλαχάκη έχοντας ως κινητήριο μοχλό τον Κατσικογιάννη.Ο έμπειρος μέσος στην παρθενική του εμφάνιση με την κυανόλευκη φανέλα έδειξε τις διαθέσεις του, δικαιώντας παράλληλα τους διοικούντες για την επιλογή τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό ο Πογοσιάν με διαγώνιο σουτ για να διπλασιάσει τα τέρματα ο Κουιρουκίδης στο 83ο λεπτό χαρίζοντας την μεγάλη νίκη. Νωρίτερα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Νικόλτσης στο 66ο λεπτό έπειτα από σουτ που κόντραρε σε αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 14' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ και πάλι του Νικόλτση.

Διαιτητής: Βασάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Δασκαλάκης - Τσαμπουράκης (Ηρακλείου)
Κίτρινες κάρτες: Μαθιουδάκης (14’), Πετράκος (53’), Βαρδάκης (69’), Παληγεώργος (81’),

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Βλαχάκης, Παληγεώργος, Βαρδάκης, Βεστάκης, Παπατζίκος, Μαζιώτης, Νικόλτσης, Πετράκος, (79’ Περδικάκης) Μποτωνάκης (79’ Τσίτας), Μαθιουδάκης (69’ Βασιλάκης), Παναγιωτόπουλος

Ιωνικός (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Πατσατζόγλου, Δημακάκος (90’ Καρέλλης), Πογοσιάν, Μανωλάς, Γκοτσούλης, Ατματσίδης (68’ Σάμιος), Μουστάκης, Καλλέργης (70’ Θέος), Κατσικογιάννης (88’ Πλακάς), Κουιρουκίδης
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: