Ο «Σάχπα» λίγο μετά το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στο Μαρούσι όπου βρήκε τους Νικαιώτες ως πρωταθλητές χειμώνα, μίλησε στο ionikosnews.gr για:

Την ολοκλήρωση του Α’ Γύρου με τον Ιωνικό να είναι μόνος πρώτος: Ο Α’ Γύρος κλείνει νικηφόρα. Είμαστε μια νίκη πάνω από τον Ηρακλή. Βέβαια, αυτό δε λέει κάτι. Συνεχίζουμε καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και δεν πρέπει να επαναπαυτούμε σε καμία περίπτωση. Πάμε τώρα για τη νίκη με τον Απόλλωνα Πατρών. 

Το παιχνίδι με το Μαρούσι: Νομίζω ότι δεν παίξαμε καλά. Παρ’ όλα αυτά, δε γίνεται να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια με 30 και 40 πόντους διαφορά. Βάλαμε 96 πόντους και νομίζω ότι το Μαρούσι έβαλε και αρκετά σουτ ενώ δεν ήμασταν τόσο καλοί στην άμυνα.

Το επερχόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών: Η Πάτρα δεν έχει να χάσει κάτι. Έτσι όπως ξεκίνησε τη χρονιά, πολλοί λέγανε ότι θα διαλυθεί, παρ’ όλα αυτά έχει κάνει σημαντικές νίκες. Έχουμε μια βδομάδα να δουλέψουμε σκληρά πάνω σ’ αυτό το ματς. Έχουμε και δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για να δουλέψουμε περισσότερο, τώρα.

Για την παρουσία του κόσμου σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι: Έρχεται ολοένα και περισσότερος κόσμος. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε όλοι να γεμίσει ο Πλάτωνας και νομίζω ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε και τον Πλάτωνα γεμάτο.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: