Γράφει ο Γιώργος Μαργιούκλας
 
Ο Ιωνικός πλέον «προβάρει κουστούμι» για την Α1 και μέσα από τις εμφανίσεις του έχει φροντίσει να μαθευτεί σε ολόκληρο τον μπασκετικό κόσμο. Μπορεί οι Νικαιώτες στις αρχές του πρωταθλήματος να ξεκίνησαν μουδιασμένα, όμως οι διορθωτικές κινήσεις ήταν άμεσες και καθοριστικές. Με την έλευση Βετούλα και Μαυροκεφαλίδη το αγωνιστικό παζλ συμπληρώθηκε/απογειώθηκε και οι νίκες και τα ρεκόρ έγιναν... καθημερινότητα.

Έτσι λοιπόν, κι εφόσον ντύθηκε στα μπλε ο «Άγιος Λουκάς, ο Νικαιώτης» αίροντας και τις ελάχιστες αμφιβολίες για το όνομα του φετινού πρωταθλητή της Α2, ο Βαγγέλης Τσάπας ξεκίνησε να σχεδιάζει την επόμενη μεταγραφική του βόμβα, αυτή την φορά εκτός παρκέ.

Η ανάγκη για αναβάθμιση της δημόσιας εικόνας της ομάδας ήταν έκδηλη (συνεπώς και επιτακτική), και ο ισχυρός άνδρας των μπλε το γνώριζε. Ο Ιωνικός έπρεπε και πρέπει να γίνει εμπορικότερος για λόγους πρεστίζ αλλά κυρίως και για λόγους marketing έτσι ώστε το καλοκαίρι να αποτελέσει το πιο «καυτό» και «φρέσκο» όνομα της Basket League. Και επειδή δεν γίνεται να επενδύεις αστρονομικά νούμερα δίχως να «πουλάς» ανάλογα το «προϊόν» σου ο Τσάπας με συνοπτικές διαδικασίες προχώρησε σε αλλαγές.

Εδώ και λίγες εβδομάδες, λοιπόν, χτίζεται μια ομάδα που έχει αναλάβει το κομμάτι της επικοινωνίας όσον αφορά την δημόσια εικόνα του συλλόγου και τα social media από ανθρώπους διακεκριμένους και με πολύ βαριά ονόματα στον χώρο τους. Ξεκίνησαν συνεχείς προβολές στα social media, διαγωνισμοί, δημοσκοπήσεις και διαφόρων ειδών κινήσεις που δημιουργούν μια σχέση αλληλεπίδρασης ανάμεσα στην ομάδα, τους φιλάθλους της αλλά και το ευρύτερο μπασκετικό κοινό.

Αποκορύφωμα η άριστη -απ’ όλες τις απόψεις- συνέντευξη στον Βαγγέλη Καράμπουλα που εγκαινιάζει μια σειρά από ανάλογα αφιερώματα που θα ακολουθήσουν, με το κοινό να επευφημεί και να αδημονεί. Άψογα σχεδιασμένη, εξαιρετικά εκτελεσμένη δίχως να κουράσει - άλλωστε η Χριστίνα Βραχάλη έχει το «Know-how» - μας έδωσε μια πρώτη γεύση όσων έπονται, ευελπιστώντας στο μέλλον, μέσα από αυτή την ενότητα, να δούμε και πλάνα από την πόλη μας, που έχει ανάγκη να ακουστεί ξανά σε όλη την Ελλάδα.

Το 2019 θα αποτελέσει αναμφίβολα μια ιστορική χρονιά για τον μπασκετικό Ιωνικό σε όλα τα επίπεδα, κυρίως όμως γιατί "32 χρόνια ήταν πολλά..."!

Share To:

Ionikos News

Post A Comment: