Συνεχίζει τις εμφατικές εμφανίσεις ο Ιωνικός που αυτή την φορά συνέτριψε τον Ατρόμητο Πειραιά με 5-0 και πλέον κατεβαίνει την επόμενη αγωνιστική στην Κρήτη διεκδικώντας ένα ακόμα μεγάλο διπλό.

Το σκορ για τους Νικαιώτες άνοιξε μόλις στο 8' ο Κατσικογιάννης με πλασέ έπειτα από ασίστ του Μακρίδη, ενώ στο 24' ο Μακρίδης μετατράπηκε από δημιουργός σε εκτελεστής διπλασιάζοντας τα τέρματα των μπλε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κουιρουκίδη. Στην επανάληψη ήταν η σειρά του Κουιρουκίδη να σκοράρει  στο 50' και στο 64', με τον Κατσικογιάννη στο 83' να γράφει το τελικό 5-0 κερδίζοντας το χειροκρότημα των φιλάθλων του Ιωνικού.

Μετά τις ήττες του Εθνικού και της Ιεράπετρας οι κυανόλευκοι βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή με την επόμενη αγωνιστική απέναντι στην Παλαιόχωρα να είναι καθοριστική για την υπόθεση της ανόδου.

Διαιτητές: Κατόπης (Σάμου), Κορώνας-Καρακελές (Πειραιά)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Μακρυωνίτης, Μουστάκης, Δημακάκος, Πατσατζόγλου, Μανωλάς, Γκοτσούλιας (53' Σάμιος), Μακρίδης (53' Θέος), Πογοσιάν (76' Πλάκας), Καρέλης, Κατσικογιάννης, Κουιρουκίδης (69' Τσιριγώτης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Ι. Γαβαλάς, Βυζανιάρης, Ι. Γαβαλάς, Κωτσαλάς (60' Συράκος), Σαμιώτης, Παλάτσιος, Παπαδάκης, Κόττας (60' Καραγιάννης), Δανασής (46' Κοντάκος), Κατσαβριάς, Επιτροπάκης (66' Μπαλατσούρας).
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: