Μοναδικό, ίσως παραμυθένιο. Έτσι φαίνεται στα μάτια των οπαδών του Ιωνικού, ιδίως των νεότερων, η φετινή πορεία των Νικαιωτών στο πρωτάθλημα της Α2. 17η αγωνιστική με τον Ιωνικό να είναι μόνος πρώτος και να είναι στο χέρι του η υπόθεση απευθείας άνοδος.
Επί χάρτου, αυτός ήταν ο στόχος αλλά κατά την εφαρμογή, κανείς δεν εγγυάται ότι αυτό θα είναι το αποτέλεσμα. Εν προκειμένω, όλα πάνε βάσει του αρχικού σχεδίου. Όλα; 

Είναι τέτοια η πορεία της Ομάδας και τέτοια η ποιότητα εντός των τεσσάρων γραμμών που δίχως πολλή σκέψη, επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Α2 στο διαγωνισμό τριπόντων, ο αθλητής της Ομάδας μας, Βαγγέλης Καράμπουλας. Άκρως τιμητική διάκριση για τον Ιωνικό καθώς είναι η πρώτη φορά όπου αθλητής του επιλέγεται για να συμμετάσχει σε All Star Game. Πέρα λοιπόν από την τιμή στο πρόσωπο του Βαγγέλη όπου αναγνωρίζεται η συνέπεια, η συνέχεια και ο επαγγελματισμός του όλα αυτά τα χρόνια, αναγνωρίζεται και ακούγεται η πορεία των Νικαιωτών.

Ο Βαγγέλης εξαρχής είχε δύσκολη αποστολή καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος με  παίκτες – «μπόμπερ» της Α1 κάνοντας ωστόσο αρκετά καλή εμφάνιση και ενώ δεν πρόλαβε να «εξαντλήσει» όλες τις μπάλες. 

Αναλυτικά:
Φιλ Γκος (ΠΑΟΚ) - 16
Νταρνέλ Χάρις (Πανιώνιος) - 12
Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ (Ρέθυμνο) - 15
Ντέβιον Μπέρι (Πανιώνιος) - 15
Στίβεν Γκρέι (Περιστέρι) - 22
Βαγγέλης Καράμπουλας (Ιωνικός Νικαίας) - 13
Δημήτρης Φλιώνης (Άρης) - 13

ΤΕΛΙΚΟΣ
Φιλ Γκος (ΠΑΟΚ) - 17
Στίβεν Γκρέι (Περιστέρι) - 15

Πολλά συγχαρητήρια, Βαγγέλη!
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: