Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της εν λόγω αγωνιστικής, το ionikosnews αναβαθμίζει την παρουσία στο πεδίο της ενημέρωσης, καλύπτοντας τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, τόσο του Ιωνικού όσο και της αντίπαλης ομάδας, μέσω βίντεο που θα είναι διαθέσιμο στο κανάλι μας στο Youtube.

Θα παρακολουθήσετε λοιπόν
:

-Τον Βαγγέλη Καράμπουλα (Ιωνικός, 24π.) μετά τη νικηφόρα επικράτηση του Ιωνικού επί της Ευρώπης Πευκοχωρίου ο οποίος μίλησε για την έκβαση του παιχνιδιού, το προσεχές παιχνίδι με τον Χαρίλαο Τρικούπη αλλά και τη συμμετοχή στο All Star Game και το διαγωνισμό τριπόντων και τα συναισθήματα και τις εικόνες που αποκόμισε από εκεί.

- Τον Γιώργο Κουντουρά (Ιωνικός, 2π.) ο οποίος επανήλθε μετά την 7μηνη απουσία λόγω ρήξης χιαστών κατά την προετοιμασία της Ομάδας και ο οποίος πήρε συμμετοχή γνωρίζοντας το χειροκρότημα από την κερκίδα. Ο Γιώργος κατέθεσε τα συναισθήματά του για την επιστροφή του, για το πώς αισθανόταν όλο αυτό το διάστημα που ήταν εκτός αλλά και αγωνιστικά τόσο για το εν λόγω παιχνίδι όσο και για το τι πρέπει να κάνει ο Ιωνικός για να αποδράσει με το διπλό από το Μεσολόγγι.

-Τον Δάνη Ελευθεριάδη (Ευρώπη Πευκοχωρίου, 10π.) να σχολιάζει το παιχνίδι, το πώς βλέπει τον Ιωνικό ένα γύρο μετά και αν στο τέλος θα καταφέρει η ομάδα του να επιτύχει το στόχο της.

Share To:

Ionikos News

Post A Comment: