Ο Νίκος Βετούλας, αμέσως μετά το θριαμβευτικό 93-81 επί του Ηρακλή, παρέθεσε τις εξής δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου:

Για το παιχνίδι: Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Δείξαμε ότι μετά τον Α’ Γύρο που κάναμε την ήττα στον Ηρακλή, δεν έχουμε ξανακάνει. Στα περισσότερα παιχνίδια έχουμε επιβάλλει το ρυθμό μας που είναι το γρήγορο παιχνίδι, λόγω του ρόστερ που έχουμε. Αν εξαιρέσουμε για ένα διάστημα του Β’ δεκαλέπτου, θεωρώ ότι ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και το πήγαμε εκεί που θέλαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση, στους παίκτες και στο συγκλονιστικό κόσμο που μας βοήθησε, μετά από τόσα χρόνια να κάνουμε αυτό το μεγάλο βήμα προκειμένου η Ομάδα την επόμενη χρονιά να αγωνίζεται στην Α1. Πολλά συγχαρητήρια στον Ηρακλή, στους παίκτες, στην ομάδα για την προσπάθεια και τους εύχομαι καλή επιτυχία για τη συνέχεια.

Για το τι διαφορετικό έκανε ο Ιωνικός σε σχέση με το παιχνίδι του Α’ Γύρου για να επικρατήσει: Το παιχνίδι του Α’ Γύρου ήταν τελείως διαφορετικό δεδομένου ότι κι εγώ ήμουν 10-12 ημέρες στην Ομάδα, δεν έπαιζε ο Μαυροκεφαλίδης, δεν είχαμε συνηθίσει να παίζουμε σε υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι μας. Θεωρώ ότι είμαστε μια ομάδα που θέλει πολλές κατοχές, θέλει να τρέξει στο παιχνίδι της, κάτι που κάναμε και σήμερα.

Για την ατμόσφαιρα στο κλειστό: Είναι κάτι που βοηθάει και δίνει φτερά στους παίκτες. Αυτό έκανε και σήμερα. Θεωρώ ότι τα παιδιά, το ανταπέδωσαν με την εμφάνισή τους.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: