Παίζοντας όσο έπρεπε για να κερδίσει, ο Ιωνικός επικράτησε με 12-6 του Αγίου Νικολάου, στην πρεμιέρα της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής για τον Όμιλο της Αττικής που λαμβάνει χώρα στον «Πλάτωνα».
Οι Νικαιώτες έδειξαν πιο «γεμάτη» ομάδα και πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα προηγούμενοι με 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο, εκμεταλλευόμενοι την κόντρα ενώ παράλληλα, αμυντικά περιόρισαν τους Κρητικούς σε σουτ από την περιφέρεια.
Στο Β’ οκτάλεπτο, οι «μπλε» αν και προηγήθηκαν με 3-0, είδαν τη διαφορά να μειώνεται στο γκολ, με τον Άγιο Νικόλαο να περιορίζει την πάσα στο φονταριστό με ότι αυτό συνεπάγεται επιθετικά. Παράλληλα, ο Ιωνικός ήταν ιδιαίτερα απρόσεκτος στην αξιοποίηση του «παίκτη παραπάνω» έχοντας μόλις 1/3 προσπάθειες εύστοχες, όμως με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λομβάρδο κράτησε τη διαφορά και πήγε στο ημίχρονο προηγούμενος με 5-3.
Στη Γ’ περίοδο, οι Νικαιώτες έλεγχαν το ματς, όντας πιο ουσιαστικοί στον «παίκτη παραπάνω» και έκλεισαν την περίοδο προηγούμενοι με 7-5.
Στην τελευταία περίοδο, το παιχνίδι έγινε ντέρμπυ στο ξεκίνημα μιας και ο Άγιος Νικόλαος μείωσε σε 7-6 με τον Ιωνικό να χάνει μάλιστα και πέναλτι. Εκεί ωστόσο μίλησε η εμπειρία της Ομάδας και αξιοποιώντας τις αποβολές (4/7 στον αγώνα) που κέρδισε όπως και την κόντρα, μετέτρεψε το αγχωτικό 7-6 σε 12-6 που ήταν και το τελικό σκορ.

Επόμενο παιχνίδι για τον Ιωνικό, το βράδυ στις 20.30 απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία επικράτησε άνετα του Άρης Νικαίας με 18-11.

Ιωνικός – Άγιος Νικόλαος 12-6
Οκτάλεπτα: 2-0, 5-3, 7-5, 12-6
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: