Ακόμα ένα μεγάλο διπλό σημείωσε ο Ιωνικός αυτή την φορά στην έδρα του Αμπελακιακού και μάλιστα με ανατροπή. Οι Νικαιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κόντρα στην ροή του αγώνα, με γκολ του Σταφσουλάι στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη η απόδοση των κυανόλευκων ανέβηκε αισθητά και ισοφάρισαν στο 52' με πλασέ του Ατματζίδη. Σε εκείνο το σημείο ο Δημήτρης Αρναούτης "ανακάτεψε την τράπουλα" πέρασε στο παιχνίδι τους Θέο και Πογοσιάν στην θέση των Κατσικογιάννη και Μακρίδη και δικαιώθηκε απόλυτα καθώς στο 72ο λεπτό οι δύο χρυσές αλλαγές συνδιάστηκαν ιδανικά με τον Θέο να κάνει το τελικό 1-2 για τον Ιωνικό.

Παίκτες και τεχνικό τιμ πανηγύρισαν έξαλλα μια σπουδαία νίκη μαζί με τον εκπληκτικό κόσμο του Ιωνικού που κατέκλησε το γήπεδο στην Σαλαμίνα με περισσότερα από 300 άτομα να μην σταματούν λεπτό να τραγουδούν. Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό που έχει χαρακτήρα τελικού!

Η σύνθεση του Ιωνικού: Koυρεπίνης Μουστάκης Δημακάκος(79 Καρέλης) Πατσατζόγλου Μανωλας Γκοτσούλιας Μακρίδης(61 Πόγοσιάν) Καλλέργης(85 Σάμιος) Ατματζίδης Κατσικογιάννης (61 Θέος) Κουιρουκιδης
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: