Βετούλας: «Να μείνουμε προσηλωμένοι σε εμάς και να έχουμε διάρκεια»

Ο Νίκος Βετούλας, μετά το 113-83 του Ιωνικού επί του Ερμή Αγιάς μίλησε στο ionikosnews:

Για το παιχνίδι με τον Ερμή Αγιάς: Το είδαμε σαν ρεβάνς. Εκείνη η ήττα άλλαξε πολλά. Εμείς, σήμερα, επηρεαστήκαμε στην αρχή και από τα όσα έγιναν εκτός του γηπέδου, κάτι φυσιολογικό καθώς ανησυχούσαμε και για άλλα πράγματα πέραν του μπάσκετ. Στη διάρκεια του παιχνιδιού καταφέραμε και μπήκαμε στο ρυθμό του παιχνιδιού, ανεβάζοντας συνεχώς την απόδοση, κερδίζοντας τελικά εύκολα και προσφέροντας και θέαμα στον κόσμο μας. Ο Ερμής στάθηκε αρκετά ανταγωνιστικός για σημαντικό διάστημα ωστόσο το μεγαλύτερο ρόστερ και η ποιότητά μας έκριναν το παιχνίδι καθώς εκείνοι δεν άντεξαν. Απλά από ένα σημείο κι έπειτα βάλαμε όσα δε μπορέσαμε να βάλουμε πριν. Σίγουρα πάντως δεν ανησυχήσαμε για την έκβαση του παιχνιδιού σε κανένα σημείο του ματς. Θεωρώ ότι αν ήμασταν συγκεντρωμένοι από το 1’’, η διαφορά θα ήταν και ακόμα μεγαλύτερη.
Για το αν η πρώτη θέση θα κριθεί μεταξύ Ιωνικού και Ηρακλή: Απ’ ότι φαίνεται ναι. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα, βέβαια. Καθοριστικός παράγοντας για εμάς είναι να έχουμε διάρκεια σε κάθε παιχνίδι.



Κανονίδης: «Ήταν αγώνας ρεβάνς»

Ο Ανδρέας Κανονίδης λίγο μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού του Ιωνικού με τον Ερμή Αγιάς μίλησε:

Για το παιχνίδι με τον Ερμή Αγιάς: Για εμάς ήταν μια ρεβάνς. Θέλαμε πολύ να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Είχαμε χάσει εκεί και αυτό σίγουρα δεν άρεσε τόσο σε εμάς όσο και στον κόσμο μας. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πολύ σκληρά για να πετύχουμε τη σημερινή νίκη. Όσον αφορά το παιχνίδι και το που κρίθηκε, θεωρώ ότι όταν σοβαρευτήκαμε στην άμυνα και πήραμε τα ριμπάουντ, βάζοντας παράλληλα και κάποια σουτ που δεν βάλαμε στο πρώτο ημίχρονο, εκεί κρίθηκε. Ο Ερμής επειδή είχε τις απουσίες, έπαιξε χωρίς άγχος και στο πρώτο ημίχρονο ευστόχησε σε πάρα πολλά σουτ κάτι που δεν έγινε στο δεύτερο ημίχρονο.
Για το επερχόμενο παιχνίδι με την Καβάλα στο δρόμο για το καθοριστικό παιχνίδι με τον Ηρακλή: Δεν ξεχωρίζουμε κάποιο παιχνίδι ως προς το αν είναι εύκολο ή δύσκολο. Τα βλέπουμε όλα το ίδιο. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα σκληρά και στοχευμένα πάνω σε κάθε αντίπαλο και έτσι θα κάνουμε και τώρα για να πάρουμε μια μεγάλη νίκη.
Για το αν η πρώτη θέση θα κριθεί ανάμεσα σε Ιωνικό και Ηρακλή: Πλέον, νομίζω ναι. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε τον Ηρακλή εδώ για να γίνουν και πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.
Τέλος, θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν δίπλα μας.


Λίβανος: «Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα – Στο Ιβανώφειο θα παίξουμε την τελευταία μας ζαριά»

Ο προπονητής των φιλοξενουμένων, Γιάννης Λίβανος, μίλησε στο ionikosnews:

Για το πώς είδαν το παιχνίδι οι Λαρισαίοι: Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Ένα παιχνίδι διαφορετικό στο πρώτο ημίχρονο με εμάς να βρισκόμαστε κοντά στο σκορ και στη διεκδίκηση κάτι καλύτερου από αυτό που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δυστυχώς η κούρασή μας, μας στοίχισε στην επίθεση χάνοντας κάποια εύκολα καλάθια και χάνοντας το καθαρό μυαλό, επέτρεψε στον Ιωνικό να τρέξει στο γήπεδο, να ανεβάσει το σκορ και από τη στιγμή που χάθηκε η επαφή στο σκορ, χάσαμε και εμείς τη συγκέντρωσή μας με αποτέλεσμα να ανοίξει η ψαλίδα. Νομίζω ότι το σκορ δεν είναι αυτό που αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα αλλά εν πάσει περιπτώσει ελπίζω ο κόσμος που ήρθε εδώ να δει το παιχνίδι ή όσοι το είδαν διαδικτυακά να του ευχαριστήθηκαν. Σίγουρα επίσης, η απουσία ενός παίκτη (Κόμματος) ο οποίος είναι το βαρόμετρο ή μάλλον ο ηγέτης και δε μιλάω μόνο για το σκοράρισμα, στοιχίζει. Δεν θα ήθελα όμως να σταθώ σε αυτό αποκλειστικά. Κάναμε το λάθος να υπερεκτιμήσουμε τις δυνάμεις μας στην επίθεση με αυτά που γίνανε στο πρώτο ημίχρονο και αν και είπαμε στο ημίχρονο κάποια πράγματα για να διορθώσουμε στην άμυνα, δεν το κάναμε. Συνεχίσαμε να πηγαίνουμε σε υψηλό τέμπο το οποίο στο τέλος λειτούργησε υπέρ του Ιωνικού. Για να το συνοψίσω λοιπόν, μέχρι το 26’ ήμουν αρκετά ευχαριστημένος μετά όχι, φυσικά και δεν είμαι. Το να χάνεις με μια διαφορά δεν είναι και ότι καλύτερο. Νομίζω ότι η τελική διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά των δύο ομάδων. Από την άμυνα πληγωθήκαμε. Όταν σκοράρεις 83 πόντους εκτός έδρας, είναι κάτι πολύ καλό, αλλά στην άμυνα δε λειτουργήσαμε όπως έπρεπε.
Για τους στόχους του Ερμή Αγιάς από εδώ και πέρα και αν ο στόχος είναι η 3η θέση: Από εδώ και πέρα πηγαίνουμε για την 3η θέση. Η δικιά μας η ζαριά θα είναι μέσα στο Ιβανώφειο. Να είμαστε γεροί, να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια και έχοντας το 1-0 από τον πρώτο γύρο θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι πάρα πολύ δύσκολο καθώς πρόκειται για άλλη μια πολύ δυνατή ομάδα όπως ο Ιωνικός. Θα ρίξουμε τη ζαριά μας εκεί και θα δούμε μετά τι θα γίνει. Χαμένοι δε θα είμαστε. Το πολύ πολύ να γίνει το 1-1.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: