Συνάντηση ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα των μπλε, Γιάννη Τσιριγώτη, και τους φιλάθλους της ομάδας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21/6 στην Θύρα 4 του γηπέδου της Νεάπολης.

Ο Πρόεδρος του Ιωνικού ενημέρωσε τον κόσμο για όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα προκείμενου να δημιουργηθεί ΠΑΕ, καθώς και το σχήμα το οποίο θα ηγηθεί της νέας Ανώνυμης Εταιρίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιωνικός θα είναι από τις πρώτες ομάδες της νέας Football League που θα έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την σύσταση της ΠΑΕ.

Έπειτα έγινε αναφορά στην συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης και στην δέσμευση ότι από την επόμενη σεζόν θα προχωρήσει ο Δήμος σε αλλαγή του χλοοτάπητα ενώ μέχρι τότε η συντήρηση του γηπέδου θα γίνει με καλύτερο τρόπο απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα, ο κ. Τσιριγώτης αναφέρθηκε και στις εργασίες που θα ξεκινήσει ο Δήμος για την συντήρηση των κερκίδων του γηπέδου που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο πρόεδρος των μπλε, ενημέρωσε πως η ομάδα θα διατηρήσει τον κορμό που την οδήγησε στην άνοδο, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν και αποχωρήσεις παικτών. Οι μεταγραφές θα γίνουν στα σημεία που η ομάδα έχει ανάγκη και με παίκτες που θα αξιολογηθούν από τον προπονητή, Δημήτρη Αρναούτη, που θα συνεχίσει να βρίσκεται στο «τιμόνι» του Ιωνικού.

Τέλος, η Διοίκηση ζήτησε από τον κόσμο του Ιωνικού να προστατέψει την ομάδα καθώς πλέον, στις επαγγελματικές κατηγορίες, η διαδικασίες είναι πολύ πιο αυστηρές και υπάρχουν κίνδυνοι για μεγάλα πρόστιμα που αν δεν υπάρχει προσοχή θα «γονατίσουν» την ομάδα. Ο κόσμος από την πλευρά του, σε πολύ θετικό κλίμα, δεσμεύτηκε ότι για ακόμα μία φορά θα αποτελέσει την ασπίδα του συλλόγου και θα ενισχύσει την προσπάθεια αυτή με την μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: