Μια σπουδαία μετεγραφή πραγματοποίησε ο Ιωνικός που ξαναντύνει στα κυανόλευκα τον Στέλιο Κρητικό! Ο 33χρονος επιθετικός που είχε αγωνιστεί για ένα 6μηνο στον Ιωνικό το 2009 επιστρέφει στην Νίκαια μετά από 10 χρόνια έχοντας καταγράψει μια σημαντική πορεία στο χώρο. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Παναιγιάλειο, στον Απόλλωνα Σμύρνης τον Εθνικό, τον Παναθηναϊκό και Καλαμάτα, ενώ η περσινή χρονιά τον βρήκε στην Football League για λογαριασμό της Κέρκυρας. Ο Κρητικός μετράει 294 συμμετοχές σε Κύπελλο Ελλάδος και Football League καθώς και 54 γκολ στις ίδιες διοργανώσεις.

Συμφωνία και με Μάναλη!
Παράλληλα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμφωνία και με τον επιθετικό Γιώργο Μάναλη που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με επιτυχία στον Εθνικό Πειραιώς. Ο ψηλόσωμος επιθετικός είχε σκοράρει στις καθυστερήσεις του περσινού αγώνα της Νεάπολης ανάμεσα σε Ιωνικό και Εθνικό που είχε λήξει ισόπαλος.

Οι δυο αυτές κινήσεις ισχυροποιούν την επιθετική γραμμή των μπλε που αναπλήρωσαν το κενό του περσινού τους πρώτου σκόρερ, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ανακοινώθηκαν επίσημα Παπατζίκος, Ντάγκρας και Καλογέρης
Η πλαισίωση του ρόστερ συνεχίζεται με την χθεσινή ανακοίνωση τριών παικτών. Ο Αλέξανδρος Παπατζίκος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας με βιογραφικό σε Βέροια, Νίκη Πολύγυρου, Επανωμή, Εορδαικό, Νίκη Βόλου, Χανιά, ΟΦΗ, Πανσερραϊκός, Μακεδονικός και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Ο επιθετικός Δημήτρης Ντάγκρας με παρουσίες σε Πανιώνιο, Αχαρναϊκό, Άρη, Κισσαμικό και Αναγέννηση Καρδίτσας και ο Αινείας Καλογέρης που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των ομάδων Θήβα, ΑΕΚ, Παναργειακός, Αστέρα Μαγούλας, Σπάρτης, Κηφισιάς, Αήττητο Σπατών και Ναύπλιο 2017.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: