Ντούμπλαρε τις φιλικές νίκες ο Ιωνικός επί της Κορίνθου, αυτή τη φορά εντός έδρας. Δύο πρόσωπα και πάλι για τους παίκτες του Δημήτρη Αρναούτη, όντας φλύαροι στο Α’ μέρος, στην επανάληψη ωστόσο ανέβασαν στροφές όπου και σημείωσαν τα δύο τέρματα ενώ είχαν ρυθμό σε όλο το παιχνίδι.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους Νικαιώτες έγινε στο 15’ όταν ο Καρέλης επιχείρησε ένα σουτ από τα πλάγια μετά από πάσα του Μπαρέτα, χωρίς ωστόσο να βρει στόχο. Έκτοτε το παιχνίδι κύλησε χωρίς φάση μέχρι το ημίωρο με τον Ιωνικό να είναι άνευρος. Στο 30’ ωστόσο, ο Παπουτσογιαννόπουλος επιχείρησε ένα σουτ εκτός περιοχής αλλά ο αντίπαλος κίπερ μπλόκαρε. Ακόμα μια προσπάθεια στο 36’, με τον Μάναλη να επιχειρεί καλό σουτ μέσα από την περιοχή, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Νέα προσπάθεια για γκολ από τους παίκτες του Αρναούτη στο 39 με το σουτ εκτός περιοχής να φεύγει άουτ. Κόντρα στη ροή του αγώνα και ενώ ο Ιωνικός είχε πάρει τα ηνία του παιχνιδιού, στο 41’ η Κόρινθος έχασε καλή ευκαιρία να σκοράρει όταν από το ύψος του πέναλτι το σουτ μπλόκαρε ο Κουρεπίνης. Στις καθυστερήσεις και λίγο πριν σφυρίξει ο διαιτητής, η κεφαλιά του Μάναλη μέσα από την περιοχή πέρασε μόλις άουτ.

Στο Β’ ημίχρονο, και ενώ και οι δύο ομάδες έκαναν αλλαγές, ο ρυθμός ήταν χαμηλός με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται αν και ο Ιωνικος είχε μια σχετική υπεροχή. Στο 70’, η Κόρινθος έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν βγήκε σε τετ-α-τετ από τα πλάγια απέναντι από τον Τάφα, όμως το σουτ κατέληξε άουτ. Η Κόρινθος γενικότερα, επέλεξε να παίξει με αντεπιθέσεις βγαίνοντας ορισμένες φορές στην κόντρα και δημιουργώντας προβλήματα στην άμυνα των «μπλε». Ωστόσο, στο 75’, ο Ντάγκρας άνοιξε το σκορ για τον Ιωνικό μετά από καλή προσπάθεια και σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα κατέληξε σε εκείνον και αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο πλάσαρε στη γωνία. Δύο λεπτά αργότερα, νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ιωνικό όταν και πάλι από τα δεξιά με σέντρα η μπάλα κατέληξε στο κεφάλι του Φάμπιο, ο οποίος είναι υπό δοκιμήν επιθετικός, η μπάλα όμως έφυγε άουτ. Στο 79’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ιωνικό, όταν μετά από σύγχυση στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Πατσατζόγλου, το σουτ όμως που επιχείρησε λίγο πίσω από τη μικρή περιοχή, κόντραρε και βγήκε μόλις έξω, κόρνερ ωστόσο για τους γηπεδούχους. Η Κόρινθος λίγο έλειψε να τιμωρήσει τον Ιωνικό, καθώς στο 85’ το σουτ μέσα από την περιοχή, πέρασε μόλις άουτ. Το τελικό 2-0 έγραψε στο 87’ ο Φάμπιο με κεφαλιά, μετά από σέντρα – ασίστ του Πογοσιάν από τα δεξιά.

Στα θετικά, εκτός αγωνιστικού χώρου, το γεγονός ότι ο χώρος που είχε διαμορφώσει η οικογένεια Τσιριγώτη πάνω από τη Θύρα 1-2 που προορίζεται για διαφημίσεις, γέμισε.


Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη, όπως είχε ανακοινωθεί από την ΠΑΕ, το Σάββατο το απόγευμα στην Παλλήνη απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: