Λευκός καπνός τελικά για το θέμα του γηπέδου που ταλάνιζε εδώ και καιρό τον Ιωνικό Νικαίας. Όπως ανακοίνωσε ο ισχυρός άνδρας των «μπλε» στο γκρουπ της Ομάδας στο facebook, η «χρυσή τομή» βρέθηκε και χάρη στην ουσιαστική και εποικοδομητική επικοινωνία των δημάρχων Νίκαιας – Ρέντη και Π. Φαλήρου. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι ο Ιωνικός και ο κόσμος της Ομάδας θα σεβαστούν το γήπεδο.

Σχεδόν παράλληλα με αυτήν την ανακοίνωση, ο Ιωνικός μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του ανακοίνωνε μια ακόμα ηχηρή και αρκετά ελπιδοφόρα μεταγραφή, αυτή του Μπι Τζέι Στιθ ο οποίος προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά στο κολλεγιακό πρωτάθλημα (NCAA) με 16,8 πόντους και 7,5 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Η εν λόγω μεταγραφή έρχεται να προστεθεί στα ήδη νέα αποκτήματα Στηβ Μπαρτ Τζούνιορ, Γιάννη Δημάκο, Τζαμάλ Τζόουνς και Σοφοκλή Σχορτσιανίτη ενώ από την περσινή ομάδα συνεχίζουν οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Μάριος Μπατής και ο Γιώργος Χατζηκυριάκος.

Το «παζλ» ωστόσο χρειάζεται αρκετά κομμάτια για να ολοκληρωθεί. Ο Βαγγέλης Τσάπας είχε δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι θέλει στο νέο ρόστερ να είναι έκδηλο το ελληνικό στοιχείο και λογικά οι επόμενες κινήσεις θα έχουν χρώμα «γαλανόλευκο» όντας και το πιο δύσκολο κομμάτι. Μένει να δούμε και θα το διαπιστώσουμε σύντομα, αν τα ονόματα που γράφτηκαν όπως του Χάρη «Ντατόμε» Γιαννόπουλου ή του Λευτέρη Μποχωρίδη ευσταθούν ή ήταν απλά φήμες.

Τέλος, με το γηπεδικό να έχει λυθεί, πλέον επανεκκινούν και κινούνται με ταχύ βήμα οι εξελίξεις σχετικά με τη δημιουργία της ΚΑΕ. Για το εν λόγω θέμα θα υπάρξει ενδελεχής ενημέρωση τις προσεχείς ημέρες.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: