Ξεκίνησε και τυπικά η χρονιά για τους παίκτες του Ιωνικού οι οποίοι χθες (Δευτέρα) είχαν την πρώτη τους συνάντηση στον «Πλάτωνα» με τους παίκτες να υποβάλλονται σε αιματολογικές εξετάσεις το πρωί και το απόγευμα να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Στέργιου Κουφού. Τις προσεχείς ημέρες Στηβ Μπαρτ Τζούνιορ και Γιουτζίν Λόρενς θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα. Αρχηγός για τη νέα αγωνιστική περίοδο "χρίστηκε" ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Παράλληλα, το μεσημέρι της Δευτέρας μερικά χιλιόμετρα πιο βόρεια, έγινε και η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η κληρωτίδα έβγαλε στο δρόμο των Νικαιωτών τον Κολοσσό Ρόδου τον οποίο και θα αντιμετωπίσουν στις 2 Οκτωβρίου, στον Πλάτωνα. Αν ο Ιωνικός υπερκεράσει το εν λόγω εμπόδιο θα κληθεί να αντιμετωπίσει το Λαύριο (το οποίο είναι και το φαβορί στην άλλη αναμέτρηση). Αν ο Ιωνικός βγει αλώβητος και από τον επόμενο Γύρο (όπου μέσα σε όλες τις πιθανές ομάδες είναι και ο Ηρακλής με τον Άρη) τότε στα προημιτελικά του θεσμού θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Τέλος, πριν τη διαδικασία της κλήρωσης, βραβεύτηκε από την ΕΟΚ ο Ιωνικός για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της Α2 με τον Βαγγέλη Τσάπα να παραλαμβάνει το Τρόπαιο και τα μετάλλια.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: