Η πολυσυζητημένη «πρώτη» του Ιωνικού Νικαίας είναι πια γεγονός. Παρά το εργάσιμο της ημέρας, περισσότερο από 500 φίλους των «μπλε», γέμισαν την «ξύλινη» δίνοντας τον παλμό από νωρίς, δείχνοντας στους παίκτες του Στέργιου Κουφού και όχι μόνο, τι επίκειται στην προσεχή σεζόν. Μάλιστα και ενώ οι παίκτες ξεπρόβαλαν δειλά – δειλά πριν από την παρουσίαση, οι ξένοι της Ομάδας, έδειξαν να ξέρουν καλά που ήρθαν καθώς έγιναν ένα με τον πυρήνα των Rangers.

Ακολούθησε η παρουσίαση των Νικαιωτών με τον κάθε παίκτη να γνωρίζει προσωπικά την αποθέωση. Ακολούθησε η παρουσίαση των προπονητών και όλου του staff. Μοναδικοί απόντες ο Ρόλαντ Σάφτεναρ ο οποίος θα ενσωματωθεί προσεχώς, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος αφότου ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό θα ενταχθεί στον Ιωνικό ενώ με πολιτικά ήταν οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

Το λόγο μετά την παρουσίαση πήρε ο ισχυρός άνδρας των «μπλε», Βαγγέλης Τσάπας ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και τη στήριξή του όλο αυτό το διάστημα και ζήτησε από τον κόσμο να είναι δίπλα στην προσπάθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Μετά την παρουσίαση έλαβε χώρα η προπόνηση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης για αρχή ενώ για
κάποιο διάστημα παίχτηκε και οικογενειακό διπλό.
Το παρών έδωσε στο κλειστό του Πλάτωνα και ο δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη, κ. Γιώργος Ιωακειμίδης.

Οι προπονήσεις είναι πυρετώδεις με πολλές διπλές μέσα στην εβδομάδα. Εξάλλου, από την επόμενη εβδομάδα και ξεκινούν και τα πρώτα φιλικά των Νικαιωτών και πιο συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου στις 17.30 απέναντι στο Λάυριο, στον Πλάτωνα όπου θα αρχίσουν να έχουν μια αρχική εικόνα του τι θα δουν φέτος, οι φίλοι της Ομάδας.




Φώτο: Γιώτα Μπρεκή
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: