Το ionikosnews βρέθηκε σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις του Ιωνικού ενόψει της πρεμιέρας με το Λαύριο και συνομίλησε με τον αρχηγό της Ομάδας, Λουκά Μαυροκεφαλίδη για:


Το πρωτάθλημα που ξεκινά και την πρεμιέρα με το Λαύριο: «Κάθε πρεμιέρα είναι πολύ δύσκολη. Στην ουσία παίζουμε εκτός έδρας κάτι που μας κάνει πιο δύσκολο το έργο. Νομίζω ότι είμαστε καλά αυτή τη στιγμή και προπονημένοι. Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα».

Την προετοιμασία που έχασε καθώς για το μεγαλύτερο μέρος της ήταν τραυματίας: «Δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά έχω μπει στη φιλοσοφία της Ομάδας και νομίζω αυτή η εβδομάδα θα με βοηθήσει πάρα πολύ έτσι ώστε το Σάββατο να επανέλθω».

Τα χαρακτηριστικά που θα παρουσιάσει ο Ιωνικός στο πρωτάθλημα: «Η ομάδα μας είναι ομάδα προπονητή, με τη φιλοσοφία του προπονητή. Μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα γιατί έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες».

Τα χαρακτηριστικά του πρωταθλήματος: «Θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πρωτάθλημα, καθώς δεν θα είναι ο Ολυμπιακός και άρα θα χάσει τη δυναμική του σε σχέση με πέρσι. Για εμάς όμως που είμαστε νεοφώτιστοι ομάδα, κάθε παιχνίδι θα είναι τελικός».

Τον κόσμο της Ομάδας: «Νομίζω ότι ο κόσμος θα γεμίζει το γήπεδο όπως έκανε και πέρσι στην Α2. Είναι ξεκάθαρα η δύναμή μας».

Φώτο: Γιώτα Μπρέκη
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: