Ιωνικός και Τρίκαλα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 στην πρεμιέρα της νέας Football League, αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο. Από ένα ημίχρονο είχε η κάθε ομάδα αν και μιλάμε καθαρά για οριακή υπεροχή.

Στο 21’ σημειώθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία για λογαριασμό των Τρικάλων. Μέχρι τότε, τα Τρίκαλα είχαν μια ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά μέχρι εκεί. Στο εν λόγω λεπτό λοιπόν, μετά από σέντρα του Γρηγορόπουλου που πλαγιοκόπησε την άμυνα, η μπάλα έφτασε στον Άλεξιτς που με κεφαλιά ανάγκασε τον Κουρεπίνη να διώξει δύσκολα σε κόρνερ. Σκορ ημιχρόνου 0-0.

Στην επανάληψη, ο Ιωνικός όπως και στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, έτσι και τώρα, μπήκε πολύ δυνατά, πατώντας από νωρίς την αντίπαλη περιοχή. Στο 53’ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, όταν από κόρνερ που εκτέλεσε ο Καλλέργης, ο Παπατζίκος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Ζαρόπουλος με μια εξαιρετική επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 63’ τα Τρίκαλα μια ευκαιρία, όταν μετά από λάθος γύρισμα του Καλλέργη, η μπάλα έφτασε στον Τεγούση, το σουτ όμως που επιχείρησε εκτός περιοχής δεν ανησύχησε τον Κουρεπίνη που μπλόκαρε.
Μέχρι το τέλος δε σημειώθηκε κάποια άλλη ευκαιρία και έτσι αμφότερες ομάδες αποκομίζουν από 1 βαθμό από την πρώτη αγωνιστική.


ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Γκοτσούλας, Κρητικός, Καλλέργης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μάναλης (63’ Ντάγκρας), Παπατζίκος, Ιωάννου, Τιεντσέ, Φουρλάνος (80’ Γκούφας), Μουστάκης.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Ντόσης, Βέρτζος (40’ Οικονομόπουλος), Γιαννίτσης, Σανδραβέλης, Παπαγεωργίου, Τεγούσης, Άλεξιτς, Πελάεθ (70’ Λώττας), Γρηγορόπουλος, Σταματής (87’ Ελευθεριάδης)


Επόμενος αγώνας: Θεσπρωτός - Ιωνικός
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: