Ο Craig Brewster, ο κορυφαίος ξένος που αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι στην Νίκαια, στέλνει μήνυμα μέσω του Ionikos News στον κόσμο της ομάδας!

Πέρασαν 20 χρόνια από την παρουσία του στον Ιωνικό και 14 χρόνια από την τελευταία συμμετοχή των κυανόλευκων στην Super League!
O Craig πανηγυρίζει για την επιστροφή μας στην κορυφαία κατηγορία και ακούγοντάς τον θυμόμαστε όλους τους λόγους που θα έχει για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας!

Αναλυτικά το βίντεο και οι δηλώσεις του:


"Θα ήθελα να πω, τεράστια συγχαρητήρια σε όλους στην Ομάδα

για το κατόρθωμα της επιστροφής στη Σούπερ Λιγκ. Εκεί που η Ομάδα ανήκει. Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο, τον μάνατζερ, τους προπονητές, τους παίκτες, τους φιλάθλους.

Πρέπει να είναι τεράστιο το συναίσθημα της επιστροφής στη Σούπερ Λιγκ μετά από 14 χρόνια προσπαθειών. Απολαύστε κάθε στιγμή!

Ανυπομονώ επίσης να παρακολουθήσω τα παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό γιατί αυτή είναι η ουσία, να παίζεις απέναντι στις μεγάλες ομάδες και να τις νικάς!

Πάνε 20 χρόνια μακριά από την Ομάδα μα ακόμα τη νοσταλγώ. Έχω τόσες ευχάριστες αναμνήσεις και μου λείπουν όλοι οι πρώην συμπαίκτες μου από τότε, οι προπονητές μου και ο κ. Κανελλάκης.

Από τη Σκωτία, φιλιά πολλά! Καλή επιτυχία!"


Share To:
Next
This is the most recent post.
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Ionikos News

Post A Comment: