Ένα θλιβερό μπαράζ ανακοινώσεων λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ώρες στον Ιωνικό. Μετά την πρώτη ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παντελίδη, ήρθε η απάντηση του προπονητή του Ιωνικού, κ. Αρναούτη για να ακολουθήσει εκ νέου τοποθέτηση του πρώην παίκτη των μπλε. 

Η ανακοίνωση / απάντηση του κ. Αρναούτη:

«Με αφορμή τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή, κου Παντελίδη, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τους λόγους για τους οποίους δεν συνεχίζει στην ομάδα μας. Πριν από όλα να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κακές σχέσεις, όπως ο ίδιος δηλώνει, με τον Πατέρα του και για αυτό επικαλούμαι και τον ίδιο τον κο Σάββα Παντελίδη.

Από κει και πέρα, οι λόγοι της απομάκρυνσης του έχουν να κάνουν με αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και έλλειψη πειθαρχίας με πιο πρόσφατο κρούσμα το γεγονός ότι προφασίστηκε ίωση λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Επισκοπή,ενώ το ίδιο βράδυ και όταν η ομάδα είχε ήδη αναχωρήσει για την Κρήτη,εκείνος βρισκόταν στο Beluga. Αποτέλεσμα,ήταν να βρεθούμε σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη «ζωή» της ομάδας μας με μόλις 13 παίκτες.»


 Η νέα απάντηση του Παντελίδη:
  
«Για το ηθος μου εχω δωσει τις » εξετασεις» μου εδω και 6 χρονια στον Ιωνικο. Δεν περιμενω τον κυριο Αρναουτη να με κρινει. Η ομαδα γνωριζε και για το προβλημα υγειας που ειχα καθως ειχα ενημερωσει την Διοικηση και ειχα προσκομίσει και τα καταλληλα δικαιολογητικά. Επισης ο κυριος Αρναουτης μαλλον δεν ειναι καλα πληροφορημενος καθως εγω δεν βρεθηκα στο Beluga την μερα που λεει διότι εξαιτίας του έχω σταματήσει τη βραδινή μου εργασία. Επίσης για να λυθεί κάθε αμφιβολία υπάρχουν και οι κάμερες του μαγαζιού για να λύσουν κάθε θέμα. Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάει ο κύριος Αρναουτης ότι εγώ προσφέρθηκα να παίξω με πυρετό όμως ο ίδιος ενημέρωσς τον γενικό αρχηγό να μην ακολουθήσω την αποστολή στην Κρήτη. Ξερω οτι αυτη ομαδα εχει προσφερει πολλα σε εμενα αλλα και εγω εχω δωσει και την ψυχη μου για αυτην και δεν θα ανεχτω να μου πετα λασπη κανενας Αρναουτης. Για το καλο και τη ηρεμια της ομαδας καλο ειναι να σταματησει αυτη η αντιπαραθεση εδω εκτός αν θέλει ο Κύριος Αρναούτης πως τον λένε τέλος πάντων να απαντήσει με τον κίνδυνο να εκτεθεί».


Share To:

Ionikos News

Post A Comment: