Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε έναν αντίπαλο ομάδας Α2 που όμως θα διαδραματίσει ρόλο στην εν λόγω κατηγορία, είχε ο Στέργιος Κουφός. Ο Ιωνικός Νικαίας επικράτησε με 98-76. Στο παιχνίδι δεν συμμετείχαν οι Μαυροκεφαλίδης, Σχορτσιανίτης και Μπατής ενώ παρευρέθηκαν περίπου 300 φίλοι των γηπεδούχων.

Ο Ιωνικός ξεκίνησε με τους Λόρενς, Δημάκο, Στιθ, Τζόουνς και Κόττα με το σκορ στα πρώτα 3’ να διαμορφώνεται στο 4-6. Χαλαροί οι Νικαιώτες κυρίως στην άμυνα με τον Τζόουνς παρ’ όλα αυτά να είναι όλα τα λεφτά. Από την άλλη, αρκετά ανταγωνιστικός ο Οίακας. Σκορ δεκαλέπτου, 24-23.

Στο Β’ δεκάλεπτο, η πεντάδα άλλαξε με τους Λόρενς, Μπαρτ, Τοπάλι, Γερομιχαλό και Σάφτεναρ να περνούν στο παρκέ. Με περισσότερη ενέργεια στο γήπεδο και μεγαλύτερη ευστοχία από μέση και μακρινή απόσταση, το σκορ στο 14’ διαμορφωνόταν στο 35-29. Γενικότερα, η είσοδος του Μπαρτ ήταν αυτό που άνοιξε τη διαφορά, φτάνοντας και το +12 (41-29). Σκορ ημιχρόνου, 47-37.

Με μικρές διαφοροποιήσεις παρατάχθηκε η Ομάδα στην επανάληψη (Λόρενς, Μπαρτ, Στιθ, Τζόουνς και Σάφτεναρ) προσφέροντας σκορ και θέαμα, κυριολεκτικά. Σκορ δεκαλέπτου, 81-59.

Στην τελευταία περίοδο, ο Στέργιος Κουφός πειραματίστηκε ξεκινώντας με τους Αντρονικασβίλι, Τοπάλι, Δημάκο, Γερομιχαλό και Σάφτεναρ με τον Γεωργιανό να αφήνει πολύ θετικές εντυπώσεις για δεύτερο παιχνίδι. Γενικότερα, ο Ιωνικός μέχρι και τα μισά της τελευταίας περιόδου, είχε πολλή «έκρηξη» αλλά και ιδιαίτερη ευστοχία από το τρίποντο. Κάπου εκεί, απέσυρε όλους τους πρωτοκλασάτους και έκλεισε το παιχνίδι σε μια λογική “small ball” με τους Αντρονικασβίλι, Χατζηκυριάκο, Σανδραμάνη, Τοπάλι και Κόττα. Τελικό σκορ, 98-76.


Επόμενη φιλική αναμέτρηση, την Παρασκευή (13/9) στις 17.00, στο κλειστό του Αιγάλεω απέναντι στο Διαγόρα Δρυοπιδέων όπου θα συναντήσει αρκετούς γνώριμους παίκτες, εκεί (Καράμπουλας, Κατούφας, Κουντουράς, Πετροδημόπουλος, Λιακόπουλος).
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: