Στράτος Πετρέλλης: «Ο πρώτος στόχος επετεύχθη – Θα παλέψουμε για το καλύτερο» 

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ιωνικού Νικαίας κατάφερε και πήρε την πρόκριση για τα playoff ανόδου στην Α2, χάνοντας μόνο μία φορά και αυτήν από το φαβορί της κατηγορίας, την ΑΕΚ.

Το ionikosnews πήρε δηλώσεις από το Στράτο Πετρέλλη, πολίστα της Ομάδας, έναν από τους πιο «μπαρουτοκαπνισμένους» παίκτες του Συλλόγου ο οποίος βρίσκεται στον Ιωνικό για 3ο χρόνο. Πιο συγκεκριμένα:

Μια γενική αποτίμηση της πορείας της Ομάδας στο δεύτερο μισό της Α’ Φάσης: Ο στόχος της Ομάδας ήταν να μείνει στην κατηγορία. Άρα αυτό επετεύχθη και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Επειδή κερδίσαμε την πρόκρισή μας στα playoff από τον πρώτο αγώνα (απέναντι στον Άγιο Νικόλαο), επήλθε μια χαλάρωση στην Ομάδα που είναι φυσικό επακόλουθο. Δηλαδή, δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος να συγκρουστούμε με την ΑΕΚ που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και έχει πάρα πολλούς έμπειρους παίκτες. Παρουσιαστήκαμε χαλαροί σε αυτόν τον αγώνα όπως επίσης δεν πήγε καλά ο αγώνας με τον Άρη Νικαίας (παρά τη νίκη) που ήταν και το τελευταίο παιχνίδι, λόγω αυτής της χαλαρότητας.

Για τη δυναμική και τη δυσκολία του ομίλου στον οποίο συμμετείχε ο Ιωνικός: Δεν έχω δει αναλυτικά όλους τους ομίλους. Σίγουρα οι δύο όμιλοι των Αθηνών έχουν από τις δυνατές ομάδες αλλά και στην επαρχία υπάρχουν δυνατές ομάδες όπως είναι η ΠΕΚΕΒ (Βροντάδος), η Καλαμάτα και άλλες. Σαν όμιλος ήταν δυνατός κάτι που ήταν θετικό για την Ομάδα μιας και παίξαμε δυνατά παιχνίδια, ειδικά με την ΑΕΚ και εφόσον περάσαμε το είδαμε και σαν μια μίνι προετοιμασία για τα playoff.

Για τον τρόπο με τον οποίο ανταπεξήλθε η Ομάδα στο παιχνίδι με τον Άρη Νικαίας παρά τις σημαντικές πρωτοκλασάτες απουσίες: Δεν έχει σημασία ποιοι παίζουν και ποιοι δεν παίζουν. Όσοι είναι διαθέσιμοι και μάχιμοι δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό. Έτσι είναι οι ομάδες, ο καθένας να παλεύει για το συμπαίκτη του. Και στον πρώτο αγώνα είχαμε την απώλεια του Γιώργου Κατσιγιάννη αλλά και τώρα είχαμε την απώλεια του Γιάννη Στέλλα όπως επίσης και του Δημήτρη Λομβάρδου που δεν είχε την καλύτερη απόδοση στον τελευταίο αγώνα, όμως τα παιδιά τα οποία αγωνίστηκαν, έδειξαν χαρακτήρα και έκαναν την ανατροπή και ενώ χάναμε με διαφοερά.

Για τον προγραμματισμό ενόψει της τελικής φάσης (playoff) που θα είναι τον Ιούλιο: Για όλες τις ομάδες στη Β’ Εθνική, οι πρώτες δύο φάσεις είναι καθαρά αναγνωριστικές. Περνώντας ο καιρός όλες οι ομάδες φορμαρίζονται και έρχονται στους δικούς τους ρυθμούς. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα για την άνοδο.

Για τον επόμενο στόχο της Ομάδας καθώς ο μίνιμουμ στόχος της παραμονής επετεύχθη: Όλοι οι παίκτες σίγουρα θέλουν το καλύτερο και θέλουν να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Εμείς θα προσπαθήσουμε, περνώντας στην τελική φάση να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και βλέποντας τις δυνατότητές μας και την απόδοσή μας, θα αρχίσουμε να φτιάχνουμε και τους μελλοντικούς μας στόχους.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: