Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μετά το τέλος της συνεργασίας Κουφού – Ιωνικού, οι ιθύνοντες της Ομάδας ήδη είχαν βρει και βολιδοσκοπήσει τον αντικαταστάτη του. Οι επικρατέστεροι ήταν δύο με τον ένα εκ των δύο να είναι ο Νίκος Βετούλας ο οποίος και συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο Νίκος Βετούλας αποχώρησε από τον Ιωνικό πέρσι για μη αγωνιστικούς λόγους ή μάλλον θα λέγαμε για λειτουργικούς λόγους που έχουν να κάνουν με τον ίδιο, σίγουρα όμως ο «αποχωρισμός» έγινε με αγαστή σύμπνοια.

Ο Πατρινός τεχνικός έρχεται σε μια ιδιαίτερη συγκυρία και πάλι για το Σύλλογο καθώς καλείται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να περάσει τη φιλοσοφία του και να βάλει σε τάξη την Ομάδα. Όπως ακριβώς και πέρσι. Και μιας και μιλάμε για πέρσι., σε σχετικό άρθρο που «σύστηνε» τον εν λόγω τεχνικό στο Ιωνικό κοινό, μέσα σε όλα είχε γραφεί:
«Είναι επίσης ο άνθρωπος εκείνος που όπως λέει η μπασκετική πιάτσα, είναι “value for money” (θετική σχέση μεταξύ ποιότητας παίκτη και ποσού που δαπανάται για αυτόν) όσον αφορά τις επιλογές ξένων παικτών και δη των Αμερικάνων (ενδεικτικά από την επιτυχημένη θητεία του στον Απόλλωνα Πάτρας οι Μακ Κόλουμ, Ελ Αμίν, Πενν, Φιτζπάτρικ, Γκάλογουει κλπ.), αλλά αυτό δεν θα μας απασχολήσει από φέτος.»
Παράλληλα, συνεκτιμήθηκε ασφαλώς ότι γνωρίζει την Ομάδα οπότε δεν θα αργήσει να εγκλιματιστεί πόσο μάλλον όταν την οδήγησε πέρσι στην επάνοδό της στην Α1 μετά από 32 χρόνια.

Δεδομένου επίσης ότι η ομάδα παρουσιάζει «αρρυθμίες» στις θέσεις των γκαρντ και πιο συγκεκριμένα μετά το παιχνίδι με το Λαύριο, όπου τα σύννεφα ήταν ήδη βαριά για τον Στέργιο Κουφό, είχαν ήδη πέσει στο τραπέζι σκέψεις για την αποδέσμευση ενός ξένου που αγωνίζεται σε αυτές τις θέσεις και την αντικατάστασή του από κάποιον καλύτερο, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αλλαγή και στο ρόστερ.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα ο νέος τεχνικός και το πιθανότερο είναι κάτσει στον πάγκο της Ομάδας στο παιχνίδι απέναντι στον Προμηθέα.
Εξάλλου, ο διοικητικός ηγέτης των Νικαιωτών, Βαγγέλης Τσάπας, θέλησε ακαριαία να "κόψει" τις ορέξεις μανατζαραίων και λοιπόν παραγόντων οι οποίοι χθες είχαν έκδηλη παρουσία στον Πλάτωνα και να επιλέξει εκείνος τον "εκλεκτό" της Ομάδας, αποφεύγοντας τις διαδικασίες "χρηματιστηρίου" και "πλειοδοσίας" που συνήθως λαμβάνουν χώρα σε τέτοιες περιπτώσεις.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: